top of page

HUSREGLER

KJÆRE GJEST

 

Her følger noen enkle husregler for denne leiligheta i Geitryggen 30B i Kringelåslia på Hafjell.

 

VED ANKOMST:

 

Skru opp VARMEKABLENE i gang og på badet. Dette gjøres ved å åpne skap til venstre i gangen og skru på bryterne for varmekabler i gang og på bad.

 

GASSPEIS på stue slås på med svart fjernkontroll. Hvis det ikke lar seg gjøre å skru på peisen med fjernkontrollen, må dette gjøres på annen måte.(Se egen bruksanvisning for dette som finnes i perm i skap i gangen)

 

PANELOVNER på stue og soverom kan brukes v/behov.

 

Ved DUSJING o.l på bad, skal VIFTE slås på for ventilasjon. Denne skrus av når luftfuktigheten på badet har avtatt.

 

VASKEMASKIN på bad kan selvsagt benyttes ved behov for klesvask. 

 

BRANNSLANGE i skap under oppvaskbenk på kjøkkenet.

 

LEILIGHETEN skal til enhver tid høyst bebos av det antall voksne, unge og barn som leiligheten er stillet til rådighet for, dette grunnet sikkerheten.

 

PARKERING skal skje på felles parkeringsplass, i tillegg til angitt plass i innendørs garasjeanlegg. KUN av og påstigning på plassen utenfor leilighetsbygget.

 

AVFALLSSORTERING


I Hafjellområdet er det stor fokus på miljø. I den forbindelse utøver vi SØPPELSORTERING.

AVFALLSKONTEINERE er utplassert før siste broeb v/innkjøring til parkeringsplassen.

 

Vi sorterer følgende:

 

 - Papp og papir

 - Metall og glass

 - Restavfall(inkl matavfall)

 

TOMGODS fjernes fra leiligheten. Det kan kastes i egen avfallsbod v/containerne. Dere støtter da i tilleg det lokale Røde Kors.

 

Dere har tilgang til SMØREBOD i fellesbygget utenfor leiligheten. Her kan dere med fordel preparere langrennski, slalomski etc.

 

OPPEVARING av SKI/STAVER ikke tillatt INNE i LEILIGHETEN

 

RØYKING inne i leiligheten er IKKE tillatt.

 

VED AVREISE:

 

Hvis ikke annet er avtalt, skal leietaker selv besørge RENHOLDET. Støvsuger finnes i skap på hovedsoverommet.VASKEMIDLER/BØTTE finnes i skap under oppvaskbenk evt i skap i gangen. Hvis ikke renholdet er tilfredsstillende, kan depositumsbeløpet belastes med inntil kr. 900,- omgående.

 

VARMEKABLENE i gangen og på badet slås ned til ca 10 grader. Vifte på badet MÅ evt slås helt av. Påse også at gasspeisen er avslått(med fjernkontrollen, d.v.s at pilotflammen kan brenne )

 

Skru ned evt PANELOVNER til 10 grader. PANELOVNER på soverommene skrus evt helt av.

 

ALL OPPVASK MÅ være ferdig vasket og satt på plass når dere drar. OPPVASKMASKINA skal ikke under noen omstendighet stå å gå når dere forlater leiligheta. Dette gjelder også for de som har betalt for renholdet.

Kjøkkenbenk/bord skal tørkes overfor å fjerne smuler og matrester. Gjelder også for de som har betalt for renholdet.

 

TREKK UT STØPSEL for vannkoker, kaffekoker etc. Det samme gjelder for TV og RADIO.

 

Alle LYS slås av.

 

ALL SØPPEL skal tas med ved avreise(ref kildesortering over). Gjelder også BLADER og AVISER. Gjelder også for de som har betalt for renholdet.

 

Husk å LÅSE YTTERDØRA når dere forlaTer leiligheta. Nøkkel legges tilbake i NØKKELBOKS. Husk å snurre på kodehjulet etter at nøkkelen er lagt på plass.

 

Så snart leiligheta er inspisert og funnet i orden, overføres DEPOSITUMBELØPET tilbake til leietaker i sin helhet(forutsatt ingen krav i depositumet). Dette skjer senest innen 7 dager etter endt leieperiode. Dette gjelder for de som har innbetalt et depositum.

Ønsker dere alle et strålende opphold på Hafjell.

Kai Viggo

bottom of page