top of page

 HUSREGLER RIDDERTUNET

KJÆRE GJEST

HJERTELIG VELKOMMEN til denne leiligheta på Riddertunet H0203 Skjenhauglie 40.

Vi ønsker deg et SÆRDELES FINT opphold her på Beitostølen.

Skulle noe ikke være TILFREDSSTILLENDE , ber vi deg ta kontakt omgående. Ring Kai V Håkonsen på tlf 91701957

 

Her følger noen enkle husregler for denne leiligheta på Riddertunet.

 

VED ANKOMST:

 

Skru opp varmen på de ulike termostatene etter ønsket varme. NB! Dette gjelder de svarte boksene på badene, gangen og i stuen. Den hvite boksen skal ikke røres.

VASKEMASKIN på bad kan selvsagt benyttes ved behov for klesvask. Kombinert vask/tørk.

 

PULVERAPPERAT finnes i v/inngangsdør i gangen. Gjør dere kjent på hvor dere finner dette når dere ankommer leiligheta. Ellers er det sprinkelanlegg og røykvarslere i leiligheta.

 

LEILIGHETEN skal til enhver tid høyst bebos av det antall voksne, unge og barn som leiligheten er stillet til rådighet for, dette grunnet sikkerheten.

PARKERING KAN SKJE PÅ ANGITT PARKERINGSPLASS INNE I PARKERINGSBYGGET (H0203)Det er også 2 gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget som kan benyttes om disse er ledige. Parkeringsplass også nedenfor leilighetsbygget ved søppelkontainerne.

Av hensyn til naboer etc bør det være ro i leiligheten senest kl 2300

 

AVFALLSSORTERING


På Beitostølener det stor fokus på miljø. I den forbindelse utøver vi SØPPELSORTERING.

AVFALLSDUNKER er utplassert i garasje i etg-2 (ta heisen ned til -2  ettg, der finner dere avfallsdunker for mat/plast/papp/rest etc.  Aternativt er det også avfallscontainere v/innkjøring til parkeringsplassen nedenfor parkeringsbygget

 

Vi sorterer følgende:

 

 - Papp og papir

 - Matavfall

-  Plast

-  rest

 

TOMGODS fjernes fra leiligheten. Det kan kastes i egen avfallsbod v/containerne. Dere støtter da i tilleg det lokale Røde Kors.

 

Dere har tilgang til SMØREBOD i fellesrommet  i nordenden  i etg 1. Her kan dere med fordel preparere langrennski, slalomski etc.

 

OPPEVARING av SKI/STAVER ikke tillatt INNE i LEILIGHETEN. Slalomstøvler må ikke brukes innendørs. Skiutstyr etc kan med fordel settes i boden i sørenden av garasjen merket 203.

 

RØYKING inne i leiligheten er IKKE tillatt.

 

VED AVREISE:

 

Hvis ikke annet er avtalt, skal leietaker selv besørge RENHOLDET. Støvsuger , kost og bøtte finnes i skyvedørsgarderoben.VASKEMIDLER finnes også  i skyvedørsgarderoben i gangen. Hvis ikke renholdet er tilfredsstillende, kan depositumsbeløpet belastes med inntil kr. 1.100,- omgående.

 

Alle termostatene slås ned til ca 18 grader når dere sjekker ut av leiligheten. 

 

ALL OPPVASK MÅ være ferdig vasket og satt på plass når dere drar. OPPVASKMASKINA skal ikke under noen omstendighet stå å gå når dere forlater leiligheta. Dette gjelder også for de som har betalt for renholdet.

Kjøkkenbenk/bord skal tørkes over for å fjerne smuler og matrester. Gjelder også de som har betalt for renholdet.

 

TREKK UT STØPSEL for vannkoker, kaffekoker etc. Det samme gjelder for TV og RADIO.

 

Alle LYS slås av.

 

ALL SØPPEL skal tas med ved avreise(ref kildesortering over). Gjelder også BLADER og AVISER. Dette gjelder også for de som har betalt for renholdet.

 

Husk å LÅSE YTTERDØRA når dere forlater leiligheta. Husk at håndtaket må skyves opp for at når skal kunne låses. Nøkkel(utgangsdør og garasjedør) samt nøkkel til bod i garasje og fjernkontroll garasjeport leveres til angitt adresse ved avreise. Evt mistet nøkkel/fjernkontroll erstattes med inntil kr. 5.000,-.

 

Så snart leiligheta er inspisert og funnet i orden, tilbakeføres DEPOSITUMBELØPET til leietaker i sin helhet(forutsatt ingen krav i depositumet). Dette skjer senest innen 1 - 2  dager etter endt leieperiode.

Ønsker dere et strålende opphold på Beitostølen i ny moderne leilighet på Riddertunet.

Kai Viggo

bottom of page