Tilbakemeldinger

Jørgen

 "Meget pen leilighet som jeg gjerne leier igjen. Enkel tilkomst og inn/utsjekk" 

Lene

" Funksjonell og stilig leilighet. Ryddig leieforhold. Tommel opp"

Dejan

" Tipp, topp som alltid, anbefales på alle punkter "

Sharon

" Denne koselige leiligheten anbefales. Rent, god informasjon og hyggelig pris. Vi var der i august og synes beliggenheten var helt super. Kjørte til pellestova på 10 min. Skibakken var like utenfor døra "

Carl

" Jettebra kontakt med Kai. Rent och fint. Bra instruksjoner før ankomst. Rekomanderas varmt "

Helen

" Vi hadde kjempefine dager i leiligheten til kai Viggo. Leiligheta er enda finere i virkeligheten. Rent og pent og veldig god kommunikasjon rundt leieforholdet hele veien.Hit kommer vi gjerne tilbake :-) "

Hilde

"Ryddig og god kommunikasjon med utleier, flott oppfølging underveis. Leiligheten stod til forventningene. Vi leier gjerne igjen ved en senere anledning."

Stine

"En utrolig fin leilighet, med fin beliggenhet. Leiligheten fremstår som meget pen, ryddig og ikke minst ren. Utrolig lett å kommunisere med utleier, og han er svært tilgjengelig.  Vi hadde et fantastisk opphold, og kommer gjerne tilbake"

Ane

"Fin leilighet med flott beliggenhet ! Ikke verdens største leilighet, men for oss(2voksne og 2 barn). så var den helt perfekt. Vi leier den gjerne igjen "

Therese

"Fin leilighet med fantastisk utsikt. God kommunikasjon med utleier før/under og etter oppholdet. Kan anbefale denne leiligheten"

Tiina

"Veldig hyggelig og velutstyrt leilighetmed nydelig utsikt. Effektiv og god kommunikasjon med utleier hele veien - anbefales på det varmeste "

Øyvind

"Hadde en flott tur med fjelltur, fiske og downhillsykling. Leiligheten var rimelig og er absolutt til å anbefale. Utleier informerte godt fra A til Å. Høy terning fra leier"